New
Krevat gjumi new CORLEONE
Krevat gjumi new CORLEONE
Krevat gjumi new CORLEONE
Krevat gjumi new CORLEONE
Krevat gjumi new CORLEONE

Krevat gjumi new CORLEONE

new CORLEONE eshte i puniuar prej konstruksion druri i veshur me shtof, disa lloje te ngjyrave dhe shtofeve si ne fotografit, dimenzionet 140x200cm dhe 160x200cm

 POROSIT

Përshkrim i produktit