social image

ЈЕТМИР МЕБЕЛ

“Заедно креираме незаборавни простори за живеење.”
„Јетмир Мебел“ е компанија која од своето основање во 1994 година ги воведува западните стандарди за квалитет во нашиот регион кога е во прашање уредувањето на домот. Препознатливи по луксузот во дизајнот и неспоредливата удобност во современото живеење, тука сме да ги дизајнираме вашите соништа – соба по соба.
БЕСПРЕКОРЕН ДИЗАЈН I ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ I БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖАБЕСПРЕКОРЕН ДИЗАЈН I ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ I БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖАБЕСПРЕКОРЕН ДИЗАЈН I ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ I БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖАБЕСПРЕКОРЕН ДИЗАЈН I ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ I БЕСПЛАТНА ДОСТАВА И МОНТАЖА

Најнови производи