JETMIR Furniture

"SE BASHKU KRIJOJM HAPSIRA JETESE TE PAHARRUARA"
JETMIR Mobije eshte njo kompani qe nga viti 1994, ka prezentuar standardet peredimore te cilsis ne rajonin tuaj kur bohet fjal per arridimin e shtepis suaj, i njohur per shijen e tij ne dizajn dhe kualitet te vecant, komoditetin e pakrahaseshem ne jeten moderne, ne jemi ktu per ti dizajnuar dhomen tuaj te endrrave dhome pas dhome
DIZAJN I PERSOSUR DHE CILSI E SHKLQYER, DERGESA DHE INTALIMI FALASDIZAJN I PERSOSUR DHE CILSI E SHKLQYER, DERGESA DHE INTALIMI FALASDIZAJN I PERSOSUR DHE CILSI E SHKLQYER, DERGESA DHE INTALIMI FALASDIZAJN I PERSOSUR DHE CILSI E SHKLQYER, DERGESA DHE INTALIMI FALAS

PRODHIMET ME TE REJA