ЗАЕДНО КРЕИРАМЕ НЕЗАБОРАВНИ ПРОСТОРИИ ЗА ЖИВЕЕЊЕ.

 
Препознатливи по луксузот во дизајнот и неспоредливата удобност во современото живеење, тука сме да ги претвориме вашите соништа во извонредно дизајнирани простори – соба по соба. Зачекорете во светот на „Јетмир Мебел“, каде секое парче е инвестиција во софистицираност, а секој простор е израз на префинето живеење.
 

ВАШИОТ НАЧИН НА ЖИВОТ, НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА:


„Јетмир Мебел“ е компанија која од своето основање во 1994 година ги воведува западните стандарди за квалитет во нашиот регион кога е во прашање уредувањето на домот. Првиот продажен салон беше отворен во Кичево, а вториот луксузен изложбен салон се наоѓа покрај автопатот Скопје-Кичево.

Нашата посветеност да обезбедиме извонреден спој на дизајн и удобност нè издвојува од конкуренцијата, правејќи нè прв избор за оние кои трагаат по ништо помалку од извонредното.

Дозволете ни да го редефинираме вашиот ентериер во лулка на удобност, со нашето широко портфолио на мебел со исклучителен дизајн, софистициран стил и со квалитет што трае.