New
Krevat gjumi BALI
Krevat gjumi BALI
Krevat gjumi BALI
Krevat gjumi BALI

Krevat gjumi BALI

BALI krevati eshte i punuar prej konstruksion druri, i veshur me shtof, shtofe dhe ngjyra te ndryshme, prodhohet me dimenzion 160x200cm dhe 180x200cm

 POROSIT

Përshkrim i produktit