Име и Презиме*
Адреса*
Телефон*
Име/Шифра на производ*
Вашата порака
*
Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

ПРОДАЖЕН САЛОН 1

Адреса: Маршал Тито 244, Кичево

Телефон: +389 76 474 791

Е-пошта: jjetmir@yahoo.com
Понеделник - Сабота:

10:00 - 17:00

Недела: Неработен ден
 

ПРОДАЖЕН САЛОН 2

Адреса: Горно Пашино (Индустриска зона), Кичево

Телефон: +389 76 474 789

Е-пошта: jjetmir@yahoo.com
Понеделник - Сабота:

08:00 -20:00

Недела: Неработен ден